Монтажа и Набавка на секакви видови стакла
24/ч Достапна влечна служба

Автомобилски Стакла

Дали имате скршено стакло во вашиот автомобил? Ние ќе ви помогнеме. Европски, турски и кинески прозорци за сите автомобили и камиони.

Ви ги нудиме следните услуги:

  • Демонтирање
  • Инсталација
  • Инсталација на адресата наведена од клиентот
  • Плаќање во готовина за осигурени возила
  • Доживотна гаранција за нашата инсталација

Влечна служба

Превоз на секаков тип на возила (автомобили, комбиња, автобуси, камиони) и земјоделски машини и механизација низ државата и надвор

Ви ги нудиме следните услуги:

  • Шлепање
  • Влечење
  • Извлекување на неоштетени и оштетени возила од секаков тип

Дел од нашите проекти

Погледнете дел од нашите изведби.

За Формула 95

Квалитет
Одговорност
Доверба

Формула 95 е компанија која што започна со работа во 1995 година. Главни дејности на компанијата се замена на авто стакла, шлеп служба и продажба на половни возила.

Прочитајте повеќе

Ајде да зборуваме
за вашиот проблем

Вашето решение е кај нас.

Нашите Локации

Ул. Климент Охридски бр.258, Струмица

Ул. Методија Андонов Ченто, Скопје

Работни Време

Пон-Саб (08.00-17.00)

Контактирајте не!

info@formula95.mk
071 214 865
076 657 356